EUROLEAGUE

Έξαλλοι στη Ζάλγκιρις για τον τραυματισμό του Ουάιτ

Έξαλλοι στη Ζάλγκιρις για τον τραυματισμό του Ουάιτ

Ο τραυματισμός του Άαρον Ουάιτ έχει σημάνει συναγερμό στη Ζάλγκιρις, με τους ανθρώπους της να κάνουν λόγο για δόλο του Ζιγκιμάντας Σκούκας, που έπεσε πάνω στον αριστερό αστράγαλό του.

Ο τραυματισμός του Άαρον Ουάιτ στο παιχνίδι με τη Λιετκαμπέλις επισκίασε τα πάντα στη νίκη της Ζάλγκιρις (85-72) για την LKL. Την ώρα που άπαντες βρίσκονται σε αναμονή για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο 26χρονος φόργουορντ, στη λιθουανική ομάδα κάνουν λόγο για δόλο του Ζιγκιμάντας Σκούκας, ο οποίος προκάλεσε τον τραυματισμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως την στιγμή του τραυματισμού του, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έγινε έξαλλος, επιχειρώντας να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να ζητήσει τον λόγο από τον φόργουορντ της Λιετκαμπέλις.

Αμέσως μετά, ο Κέβιν Πάνγκος και ο Αρτούρας Μιλάκνις εξήγησαν στους διαιτητές πως η κίνηση του Ζιγκιμάντας Σκούκας έγινε με σκοπό να προκαλέσει τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους.

Η ουσία είναι πως οι άνθρωποι της Ζάλγκιρις είναι έξαλλοι με την κίνηση του αντίπαλου παίκτη, με τον ίδιο να εξηγεί με δηλώσεις του πως " δεν κατάλαβα τι έγινε εκείνη την στιγμή. Διεκδίκησα την μπάλα, πέφτοντας στο παρκέ για την πιάσω".

Αναφερόμενος στον εκνευρισμό του Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος αμέσως μετά του ζήτησε τον λόγο, σχολίασε πως " δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Ήταν το τρίτο παιχνίδι της Ζάλγκιρις μέσα σε πέντε ημέρες, οπότε υπήρχε ενδεχομένως πνευματική κόπωση, ήταν όλοι εξαντλημένοι".

Αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη στον Άαρον Ουάιτ; Ο Ζιγκιμάντας Σκούκας ήταν σαφής: " Δεν έχω χρόνο γι αυτό, συν του ότι δεν βλέπω τον λόγο για κάτι τέτοιο. Στα παιχνίδια γίνονται διάφορα, πολλές τέτοιες φάσεις. Προσωπικά, έχω τραυματιστεί στη διάρκεια αγώνα, σε προπόνηση, έχω περάσει από αυτό το στάδιο. Αν αρχίσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον για ό,τι γίνεται στο παρκέ, θα χαθεί η μπάλα".

Δείτε τη φάση του τραυματισμού του Άαρον Ουάιτ:

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ