EUROLEAGUE

Δεν βιάζεται για πόιντ γκαρντ η Ζάλγκιρις

Δεν βιάζεται για πόιντ γκαρντ η Ζάλγκιρις
EUROKINISSI

Η Ζάλγκιρις αναζητά ακόμα έναν πόιντ γκαρντ για να γεμίσει το ρόστερ της, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια βιαστική κίνηση, ενώ ο Παούλιους Βαλίνσκας αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στην Λιετκαμπέλις.

Η Ζάλγκιρις "έχασε" τον Κέβιν Πάνγκος και τον Βασίλιε Μίτσιτς, των οποίων το κενό θα επιχειρήσουν να καλύψουν οι Νέιτ Ουόλτερς και Τόμας Ουόλκαπ, ενώ η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους συνεχίζει να αναζητά ακόμα έναν πόιντ γκαρντ που θα δώσει βάθος στο ρόστερ της.

Η Ζάλγκιρις όμως, δεν πιέζεται από τον χρόνο και σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, η ομάδα του "Σάρας" είναι διατεθειμένη να περιμένει τα "κοψίματα" παικτών που θα προκύψουν από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Τέλος, ο Παούλιους Βαλίνσκας αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στην Λιετκαμπέλις, η οποία βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ζάλγκιρις. Ο 23χρονος Λιθουανός γκαρντ (1,91μ.) την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια στην EuroLeague και είχε μέσο όρο 2,8 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ