EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Λεκαβίτσιους η Ζάλγκιρις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην Ζάλγκιρις, όπως αναμενόταν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Λεκαβίτσιους, με την λιθουανική ομάδα να ανακοινώνει την επιστροφή του διεθνή γκαρντ στην ομάδα.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είναι και επίσημα παίκτης της Ζάλγκιρις. Η λιθουανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή γκαρντ, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην ομάδα ανέδειξε έπειτα από μία διετία στον Παναθηναϊκό.

Ο Λεκαβίτσιους ήταν εδώ και μέρες γνωστό ότι ήταν εκτός πλάνων στον Παναθηναϊκό, με τον Πέιτον Σίβα να θεωρείται ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του . Την ίδια στιγμή το ενδιαφέρον της Ζάλγκρις ήταν έντονο, με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να περιμένει στην γωνία από το... περσινό καλοκαίρι, όταν υπήρχε σενάριο να μην ενεργοποιήσει ο Παναθηναϊκός την team option που είχε στο συμβόλαιό του.

Στην Ζάλγκιρις ο Λεκαβίτσιους αναμένεται να έχει τον ρόλο του back up πόιντ γκαρντ, όπως ακριβώς δηλαδή και στον Παναθηναϊκό. Ο Λιθουανός γκαρντ είναι η τρίτη μεταγραφή της ομάδας, αφού έχουν προηγηθεί η απόκτηση του Νάιτζελ Χέις και του Τζοκ Λαντέιλ ,την ίδια στιγμή που η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Ζακ ΛεΝτέι . Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Ο Λεκαβίτσιους είχε την φετινή σεζόν 7.2 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 17.8 λεπτά συμμετοχής στην Basket League, ενώ στην EuroLeague είχε 4 πόντους και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 10 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ