EUROLEAGUE

Αγωνία για Ουάιτ στη Ζάλγκιρις

Αγωνία για Ουάιτ στη Ζάλγκιρις

Ο τραυματισμός του Άαρον Ουάιτ επισκίασε τη νίκη της Ζάλγκιρις επί της Λιετκαμπέλις (85-72), με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα.

Η Ζάλγκιρις διατηρήθηκε στην κορυφή της LKL μετά την εντός έδρας νίκη επί της Λιετκαμπέλις (85-72), αν κι αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο τραυματισμός του Άαρον Ουάιτ στις αρχές της γ' περιόδου επισκίασε τα πάντα, προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στον προπονητή της λιθουανικής ομάδας, ο οποίος είδε έναν εκ των κορυφαίων παικτών του να μπαίνει στα "πιτς" για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 26χρονος φόργουορντ υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο αριστερό πόδι. Στη Ζάλγκιρις περιμένουν βέβαια τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε, προκειμένου να μάθουν για πόσο καιρό θα τον στερηθούν.

Θυμίζουμε ότι οι "πράσινοι" παλεύουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει των playoffs, έχοντας τα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός) στο φινάλε της regular season. Ενδεχόμενη απουσία του Άαρον Ουάιτ είναι λογικό πως ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας στην αποστολή της λιθουανικής ομάδας, δεδομένου ότι μιλάμε για έναν παίκτη που προσφέρει 9.6 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ κατά μέσο όρο φέτος στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ