EUROLEAGUE

Χάνει και τον Βίβες η Βαλένθια

Χάνει και τον Βίβες η Βαλένθια
FACEBOOK/VALENCIA BASKET CLUB

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στη Βαλένθια. Πλέον, ο coach Βιντορέτα δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Γκιγιέμ Βίβες, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο.

Η Βαλένθια επικράτησε του Παναθηναϊκού με 67-63 , έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των 10 συνεχόμενων ηττών που είχε στη EuroLeague, ανέβηκε στο 4-11, ωστόσο οι ατυχίες δεν λένε να σταματήσουν!

Οι πρωταθλητές Ισπανίας αγωνίζονται από την αρχή της χρονιάς δίχως τους Ντιό (γκαρντ) και Γουίλιαμς (σέντερ), κατά καιρούς έχουν χάσει με τραυματισμούς σημαντικούς παίκτες όπως ο Ντούμπλιεβιτς (φόργουορντ/σέντερ), ο Σαν Εμετέριο (γκαρντ/φόργουορντ) κι ο Σάστρε (γκαρντ/φόργουορντ) και στο εξής θα πορευτούν δίχως τον Γκιγιέμ Βίβες.

Την 2η ημέρα του 2018 ο 24χρονος Ισπανός γκαρντ θα υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον αριστερό αστράγαλο (σ.σ. δεν έπαιξε στα πρόσφατα ματς με Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό) και στη συνέχεια θα διευκρινιστεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ο Βίβες έχει 4.7 πόντους και 4 ασίστ σε 19:55 λεπτά κατά μέσο όρο. Έχει πάρει μέρος σε 13 ματς και είναι πρώτος στην αναλογία ασίστ/λάθη στη EuroLeague με 3.47 ανά συμμετοχή.

Photo Credits: Facebook/Valencia Basket Club

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ