EUROLEAGUE

Βαλένθια: Προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Κίνο Κολόμ

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η απόκτηση του Μάρτιν Χέρμανσον φέρνει στην πόρτα της εξόδου από τη Βαλένθια τον Κίνο Κολόμ. Οι πορτοκαλί προσπαθούν να "σπάσουν" το διετές συμβόλαιο, που υπεγράφη πέρσι.

Η Βαλένθια έχει κάνει αισθητή -έως τώρα- την παρουσία της στο μεταγραφικό παζάρι της EuroLeague, με την απόκτηση του Ντέρικ Γουίλιαμς, του Κλέμεν Πρέπελιτς και του Μάρτιν Χέρμανσον. Η είδηση της απόκτησης του δεύτερου πάντως, δεν έφερε... χαμόγελα σε όλα τα μέλη της ισπανικής ομάδας. Για την ακρίβεια, υπάρχει κάπως που μόνο χαρούμενος δεν ήταν από αυτή την εξέλιξη.

Ο λόγος για τον Κίνο Κολό, τον οποίο το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE) φέρνει στην πόρτα της εξόδου της Βαλένθια. Δεδομένη της παρουσίας τεσσάρων πόιντ γκαρντ στο έμψυχο δυναμικό των πορτοκαλί (Σαμ Βαν Ρόσομ και Γκιγιέμ Βίβες οι άλλοι δύο), ο Χάουμε Πονσαρνάου κλήθηκε να αποφασίσει ποιος θα "κοπεί". Με τον κλήρο να πέφτει στον 31χρονο παίκτη.

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται πως η διοίκηση της Βαλένθια προσέγγισε την πλευρά του Κίνο Κολόμ για να προκύψει συναινετικό διαζύγιο (πέρσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο), κάτι που όμως δεν έφερε αποτέλεσμα. Οι επαφές θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, με στόχο -για τη Βαλένθια- να βρεθεί λύση. Αν δεν επιτευχθεί όμως συμφωνία είναι ξεκάθαρο πως ο Κίνο Κολόμ θα μείνει (έστω με το ζόρι) στο ρόστερ για το 2020/21 και ο Χάουμε Πονσαρνάου θα πρέπει να συνεργαστεί με έναν παίκτη που ξέρει ότι δεν έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ