EUROLEAGUE

Βαλένθια: Ο Γουίλιαμς "έφαγε τη θέση" του Μίκι

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η απόκτηση του Ντέρικ Γουίλιαμς από τη Βαλένθια βάζει τέλος στην υπόθεση του Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Βαλένθια έκανε το "μπαμ" την Τετάρτη 8 Ιουλίου, με την ανακοίνωση απόκτησης του Ντέρικ Γουίλιαμς. Η ισπανική ομάδα προχώρησε σε υπέρβαση για τα δικά της δεδομένα, με την προσθήκη του 29χρονου φόργουορντ, ο οποίος θα παίξει δίπλα στον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ταυτόχρονα όμως, η συγκεκριμένη κίνηση των πορτοκαλί φαίνεται πως συνεπάγεται την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Τζόρνταν Μίκι. Ο 26χρονος σέντερ που θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από μόλις ένα χρόνο παρουσίας, συνδέθηκε πολύ γρήγορα με τη Βαλένθια -ήδη από την αρχή του καλοκαιριού.

Όπως επισημαίνει όμως η " AS" δεν πρόκειται να μετακομίσει στη Βαλένθια, κι αυτό γιατί δεν υπάρχει πλέον... χώρος για άλλο μεγάλο συμβόλαιο στη ρακέτα. Κοινώς, στο δίλημμα που υπήρξε, ο Χάουμε Πονσαρνάου επέλεξε τον πρώην παίκτη της Μπάγερν Μονάχου και της Φενέρμπαχτσε, ποντάροντας στα αθλητικά του προσόντα και το γεγονός πως μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις στη front line.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ