EUROLEAGUE

Βαλένθια: Νικήτρια στο μπρα ντε φερ για Χέρμανσον

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁËÌÐÁ ÂÅÑÏËÉÍÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁËÌÐÁ ÂÅÑÏËÉÍÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Βαλένθια ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρτιν Χέρμανσον, ο οποίος είπε πρώτα το "όχι" σε Φενέρμπαχτσε και Μπασκόνια για χάρη των πορτοκαλί.

Το φετινό καλοκαίρι εξελίσσεται εντυπωσιακά για τη Βαλένθια, η οποία δείχνει διάθεση να φτιάξει ένα πολύ ισχυρό σύνολο που θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague. Ο Κλέμεν Πρέπελιτς και ο Ντέρικ Γουίλιαμς αποτέλεσαν το... ορεκτικό της μεταγραφικής ενίσχυσης των πορτοκαλί, οι οποίοι ήρθαν επίσης συμφωνία με τον Μάρτιν Χέρμανσον (26, 1μ90).

Ο Ισμαήλ Σενιόλ εξήγησε μάλιστα πως για να ειπωθεί το "ναι" από τα δικά του χείλη, προηγήθηκαν οι αρνητικές απαντήσεις που έδωσε σε Φενέρμπαχτσε και Μπασκόνια τις προηγούμενες ημέρες.

Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ πέρασε την τελευταία διετία στη Γερμανία με τη φανέλα της Άλμπα, με την οποία πανηγύρισε το νταμπλ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Πολύ γρήγορα δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον στον γερμανικό σύλλογο, με τα χρώματα του οποίου είχε 10.9 πόντους (με 33.7% στα τρίποντα), 1.6 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 2.7 λάθη ανά αγώνα στην παρθενική παρουσία του στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ