EUROLEAGUE

Βαλένθια: Νέο διετές συμβόλαιο για τον Τόμπεϊ

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Βαλένθια ανακοίνωσε την παραμονή του Μάικ Τόμπεϊ για ακόμη δύο χρόνια, με τον 25χρονο σέντερ να υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Μέσα σε δύο μέρες, η Βαλένθια επισημοποίησε τις συμφωνίες με δύο βασικά στελέχη των τελευταίων ετών. Ο Σαμ Βαν Ρόσομ έκανε την αρχή, για να ακολουθήσει ο Μάικ Τόμπεϊ, ο οποίος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πορτοκαλί.

Ο 25χρονος σέντερ μετακόμισε στην Ισπανία τον Μάρτιο του 2017, για να αγωνιστεί στα playoffs της Liga Endesa, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου εκείνη τη χρονιά. Μπορεί να μην ανανεώθηκε άμεσα το συμβόλαιό του, αλλά ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στη Fonteta και άφησε -με το παραπάνω- το στίγμα του, τόσο στην κατάκτηση του EuroCup όσο και στην εξαιρετική φετινή πορεία της Βαλένθια εντός κι εκτός συνόρων.

Στην παρθενική παρουσία του στην EuroLeague είχε 8.1 πόντους και 4.3 ριμπάουντ ανά 15'15'' συμμετοχής, αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση στη front line για τον Χάουμε Πονσαρνάου. Εξ ου κι η επιβράβευση με την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου συνεργασίας, που θα τον κρατήσει στην ισπανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ