EUROLEAGUE

Βαλένθια: Μεγάλο πλήγμα με Λόιντ εν όψει Παναθηναϊκού

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τραυματισμός του Τζόρνταν Λόιντ στο δεξί πόδι αποδείχθηκε σοβαρός, με τον 27χρονο γκαρντ να μένει στα "πιτς" για τις επόμενες πέντε εβδομάδες.

Χωρίς τον Τζόρνταν Λόιντ θα υποχρεωθεί να πορευτεί για τις επόμενες πέντε εβδομάδες η Βαλένθια, σε ένα χρονικό διάστημα που θα παίξει μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων της για πρόκριση στα playoffs της EuroLeague. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε μία εβδομάδα στη Fonteta.

Η ισπανική ομάδα ενημέρωσε πως ο 27χρονος γκαρντ (τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μούρθια, πριν από πέντε μέρες) θα μείνει εκτός δράσης για πέντε εβδομάδες, επειδή υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές του δεξιού ποδιού. Κάτι που τον υποχρεώνει να χάσει τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που έπονται για τους πορτοκαλί.

Η απουσία του είναι εξόχως σημαντική για τον Χάουμε Πονσαρνάου, δεδομένου ότι πρόκειται για περιφερειακό που έδινε 11.1 πόντους (με 42.9% στα τρίποντα), 1.9 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά 21'53'' συμμετοχής, ενώ κορυφαία φετινή του εμφάνιση ήταν αυτή στο ΟΑΚΑ, με 27 πόντους (με 5/7 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 8/9 βολές) σε 31'19''.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ