EUROLEAGUE

Στην αγορά για ψηλό η Βαλένθια

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - VALENCIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - VALENCIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος τραυματισμός του Λατάβιους Ουίλιαμς υποχρεώνει τη Βαλένθια να αναζητήσει στην αγορά έναν ψηλό για τα playoffs της Liga Endesa.

Άτυχος. Αυτή η λέξη περιγράφει ιδανικά τον Λατάβιους Ουίλιαμς, ο οποίος φέτος δεν κατάφερε να κάνει ούτε στο ελάχιστο αυτά που ήθελε με τη φανέλα της Βαλένθια. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό στη διάρκεια της προετοιμασίας (κάταγμα στο δεξί πόδι), ο αθλητικός ψηλός της ισπανικής ομάδας τραυματίστηκε ξανά. Πάλι στο δεξί πόδι.

Κι όπως δήλωσε ο Τσους Βιντορέτα, αυτός ο τραυματισμός είναι αρκετός για να βάλει τέλος στη φετινή σεζόν για εκείνον. " Δίχως αμφιβολία, έχουμε την αίσθηση πως η χρονιά τελείωσε για εκείνον", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των "πορτοκαλί" για να προσθέσει πως " ψάχνουμε για έναν παίκτη στο "5" για να ταιριάξει με τα κομμάτια που ήδη έχουμε στο ρόστερ. Στην αρχή ίσως ψάχναμε για τεσσάρι, αλλά πλέον είναι προτιμότερο να βρούμε ένα πεντάρι για να κλείσει το ρόστερ για τα playoffs".

Στόχος της Βαλένθια είναι να βρει τον διάδοχο του Λατάβιους Ουίλιαμς μέσα στην επόμενη εβδομάδα προκειμένου να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια της regular season, πριν από την έναρξη της post season στη Liga Endesa.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ