EUROLEAGUE

Σημαντική απώλεια για τη Βαλένθια εν όψει Ολυμπιακού

Σημαντική απώλεια για τη Βαλένθια εν όψει Ολυμπιακού
ABC.ES

Χωρίς τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς θα υποδεχθεί το βράδυ της Πέμπτης η Βαλένθια τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μαυροβούνιος πονάει στον αχίλλειο τένοντα.

Με μία πολύ σημαντική απουσία συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Βαλένθια για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Τσους Βιντορέτα ανακοίνωσε πως δεν θα έχει απέναντι στους Πειραιώτες τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς.

Ο 26χρονος σέντερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, έχασε την αναμέτρηση με τη Μπάμπεργκ και άκουσε τους ανθρώπους της ομάδας του που του ζήτησαν να μη ρισκάρει, με αποτέλεσμα η Βαλένθια να χάνει σημαντικό μέρος της δύναμής της στη φροντ λάιν όπου φυσικά δεσπόζει ο Τίμπορ Πλάις.

Στους οκτώ αγώνες που έχει παίξει φέτος στη EuroLeague, o Μαυροβούνιος Ντούμπλιεβιτς έχει μέσους όρους 10.4 πόντων με 55% στα δίποντα, 27% στα τρίποντα, 83% στις βολές, 4.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 19.5 λεπτά συμμετοχής.

Παρέα στον Ντούμπλιεβιτς θα κάνουν αύριο και οι Αντουάν Ντιό - Λατάβιους Γουίλιαμς, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή και του Αλμπέρτο Αμπάλδε.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ