EUROLEAGUE

Ο Βαν Ρόσομ υπέστη κάταγμα σε τρεις σπονδύλους

Ο Βαν Ρόσομ υπέστη κάταγμα σε τρεις σπονδύλους

Οι φόβοι της Βαλένθια για τον τραυματισμό του Σαμ Βαν Ρόσομ επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο 32χρονος γκαρντ υπέστη κάταγμα σε τρεις σπονδύλους.

Ο Σαμ Βαν Ρόσομ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Χίμκι και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν τους φόβους της ομάδας του.

Ο Βέλγος γκαρντ διεκομίστη στο νοσοκομείο, όπου πέρασε τη νύχτα στα επείγοντα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, έδειξαν πως υπέστη κάταγμα στους τρεις από τους πέντε σπονδύλους ( L2, L3, L4) της σπονδυλικής στήλης.

Ο Σαμ Βαν Ρόσομ θα μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει για λίγες ημέρες, ώστε να αντιμετωπιστούν οι πόνοι και για έναν μήνα θα φοράει ειδικό προστατευτικό κορσέ, ενώ στη συνέχεια θα αρχίσει σταδιακά να ακολουθεί το πρόγραμμα για την επιστροφή του στα παρκέ.

Η Βαλένθια πλέον ξέμεινε από πόιντ γκαρντ, καθώς στα "πιτς" βρίσκονται επίσης οι Αντουάν Ντιό και Γκιγιέμ Βίβες και το "βάρος" της οργάνωσης του παιχνιδιού αναμένεται να πέσει στον Ράφα Μαρτίνεθ.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ