EUROLEAGUE

Νοκ άουτ οι Ντούμπλιεβιτς και Μαρτίνεθ με Μπάμπεργκ

Νοκ άουτ οι Ντούμπλιεβιτς και Μαρτίνεθ με Μπάμπεργκ

Χωρίς τους Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και Ράφα Μαρτίνεθ θα παραταχθεί η Βαλένθια στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπάμπεργκ (23/11, 21:00), στην προσπάθεια να βάλει τέλος στο σερί των τεσσάρων διαδοχικών ηττών στην EuroLeague.

Με δύο σημαντικά προβλήματα ταξίδεψε την Τετάρτη (22/11) η αποστολή της Βαλένθια για τη Γερμανία, όπου την Πέμπτη (23/11, 21:00) θα αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ για την 9η αγωνιστική της EuroLeague. Οι "πορτοκαλί" ενημέρωσαν πως δεν υπολογίζονται από τον Τσους Βιντορέτα οι Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και Ράφα Μαρτίνεθ, αλλάζοντας σημαντικά τα πλάνα του έμπειρου τεχνικού για το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα.

Ο πρώτος είναι στα "πιτς" λόγω τενοντίτιδας στον αριστερό αχίλλειο, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και προτιμήθηκε να παραμείνει στη Βαλένθια για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Τη θέση τους στη δωδεκάδα της ισπανικής ομάδας θα πάρουν οι Τζοζέπ Πουέρτο και Τρίγκβι Χλίνασον. Κι όλα αυτά, την ώρα που εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες θα παραμείνει ο Αντουάν Ντιό .

Θυμίζουμε ότι η Βαλένθια μετράει τέσσερις σερί ήττες από Φενέρμπαχτσε (79-66), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (94-67), Αρμάνι Μιλάνο (103-98) και Μπαρτσελόνα (89-71).

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ