EUROLEAGUE

Με... μισή ομάδα (και) στο Τελ Αβίβ η Βαλένθια

Με... μισή ομάδα (και) στο Τελ Αβίβ η Βαλένθια
FACEBOOK/VALENCIA BASKET CLUB

Η Βαλένθια δοκιμάζεται στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ (07/12, 21:05) με τον coach Βιντορέτα να αντιμετωπίζει για ακόμα μία φορά πολλά προβλήματα απουσιών.

Η Βαλένθια ξεκίνησε θετικές τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, ωστόσο είναι η πλέον ντεφορμέ ομάδα της EuroLeague κι έχει υποχωρήσει στο 3-7 μετά το φινάλε του 1/3 της κανονικής περιόδου. Μετά το 91-53 εντός έδρας επί της Ουνικάχα, οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν ηττηθεί κατά σειρά από τη Φενέρμπαχτσε, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Αρμάνι Μιλάνο, τη Μπαρτσελόνα, τη Μπάμπεργκ και τον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, δοκιμάζονται στο Τελ Αβίβ κι απέναντι στη Μακάμπι (07/12, 21:05) θα προσπαθήσουν να βάλουν ένα τέλος σε αυτή την κατηφόρα. Μόνο εύκολη, όμως, δεν αναμένεται η αποστολή τους. Βλέπετε, εκτός από τη δυναμική της Μακάμπι, ο coach Βιντορέτα θα πρέπει να βρει λύσεις και για τις πολλές απουσίες που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, η Βαλένθια θα παραταχθεί εκ νέου δίχως τους Αντουάν Ντιό (γκαρντ) και Λατάβιους Γουίλιας (σέντερ), ενώ στα πιτς παραμένουν οι Αλμπέρτο Αμπάλντε (φόργουορντ), Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (φόργουορντ/σέντερ) και Χοάν Σάστρε (φόργουορντ). Ο τραυματισμός του τελευταίου προκάλεσε σοκ στις τάξεις της ισπανικής ομάδας , ενώ εξαιρετικά σημαντική κρίνεται και η απώλεια του Μαυροβούνιου, ο οποίος μετράει 10.4 πόντους και 4.8 ριμπάουντ στη φετινή EuroLeague.

Ντούμπλιεβιτς και Αμπάλντε θα προσπαθήσουν να είναι έτοιμοι στο εντός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στις 15/12.

Photo Credits: Facebook/Valencia Basket Club

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ