EUROLEAGUE

Γουίλιαμς: "Ευχαριστώ τη Φενέρ, ενθουσιασμένος στη Βαλένθια"

Γουίλιαμς: "Ευχαριστώ τη Φενέρ, ενθουσιασμένος στη Βαλένθια"
EUROKINISSI

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τη Βαλένθια ο Ντέρικ Γουίλιαμς μίλησε για τη νέα του ομάδα και ευχαρίστησε τη Φενέρ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τη Βαλένθια μέσω Twitter ευχαρίστησε τη Φενέρ.

"Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Φενέρμπαχτσε. Κάθε μέρα μου γεμίζατε το inbox μου. Αυτή η αγάπη και αυτό το πάθος, είναι αυτό ακριβώς που μπορεί να ζητήσει ένας αθλητής. Σας ευχαριστώ για αυτές τις στιγμές. Ευχαριστώ του συμπαίκτες μου που με κάνατε να νιώσω τόσο ευπρόσδεκτος σε μια χώρα που δεν είχα ζήσει ποτέ μου. Ένιωσα ότι ήμουν για πολλά χρόνια στην Κωνσταντινούπολη. Η ενέργεια που πήρα φορώντας τη φανέλα της Φενέρ είναι διαφορετική απ' οτιδήποτε άλλο έζησα μέσα στο μπάσκετ" σχολίασε ο 29χρονος φόργουορντ ενώ για τη νέα του ομάδα τη Βαλένθια, υποστήριξε: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω το ταξίδι μου στην Ισπανία με τη Βαλένθια. Σας ευχαριστώ που κρατήσατε τον λόγο σας και δεν κοινοποιήσατε την συμφωνία μας πριν από τρεις ημέρες. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος να ξεκινήσω την δουλειά και να κερδίσουμε μαζί παιχνίδια".

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ