EUROLEAGUE

Επίσημο: Στη Βαλένθια ο Βιντορέτα

Επίσημο: Στη Βαλένθια ο Βιντορέτα

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του "αντίο" στον Πέδρο Μαρτίνεθ ήρθε η ανακοίνωση της πρόσληψης του Τσους Βιντορέτα, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους "πορτοκαλί" στην Turkish Airlines EuroLeague της νέας περιόδου.

Ο Τσους Βιντορέτα θα είναι ο αντικαταστάτης του Πέδρο Μαρτίνεθ στον πάγκο της Βαλένθια, όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος το απόγευμα της Τρίτης (20/6). Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του "διαζυγίου" με τον έμπειρο τεχνικό, που οδήγησε τους "πορτοκαλί" στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της ιστορίας τους στη Liga Endesa, προέκυψε η ανακοίνωση για τον "γάμο" με τον Τσους Βιντορέτα, ο οποίος νωρίτερα είχε πει "αντίο" στην Τενερίφη.

Ο "καλύτερος προπονητής της χρονιάς" στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι αυτός που θα κληθεί να καθοδηγήσει τη Βαλένθια στην Turkish Airlines EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και -εκτός των άλλων- να αποφασίσει για το μέλλον του Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο 27χρονος φόργουορντ υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική ομάδα, όπερ και σημαίνει πως σε πρώτη φάση ανήκει σε αυτή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επίσημο: Στη Βαλένθια ο Βιντορέτα
TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ