EUROLEAGUE

Επίσημο: Στη Βαλένθια για ένα χρόνο ο Ντέρικ Γουίλιαμς

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Βαλένθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέρικ Γουίλιαμς για τον επόμενο χρόνο, κάνοντας την οικονομική υπέρβαση για τα μάτια του 29χρονου φόργουορντ.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν το πρωί της Τετάρτης 8 Ιουλίου στην Ισπανία επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας: η Βαλένθια ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέρικ Γουίλιαμς (29, 2μ03).

Ο 29χρονος φόργουορντ είχε +1 στο συμβόλαιο που υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι με τη Φενέρμπαχτσε, πολύ γρήγορα όμως κατέστη σαφές πως δεν οι δύο πλευρές δεν ενδιαφέρονταν να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη οψιόν. Γι αυτό κιόλας, ο παίκτης βγήκε γρήγορα στην αγορά, με την Αρμάνι Μιλάνο και τη Χίμκι να καταγράφονται μέσα στον Ιούνιο ως οι βασικές υποψήφιες για την απόκτησή του.

Εν τέλει, καμία εκ των δύο δεν έκανε το μεγάλο κόλπο, κάτι το οποίο πέτυχε η Βαλένθια. Οι πορτοκαλί αποχαιρέτησαν πρώτα τον Μπροκ Μότουμ, κι εν συνεχεία πέτυχαν την υπέρβαση με τον Ντέρικ Γουίλιαμς, ο οποίος έχει διετή εμπειρία στην EuroLeague με Μπάγερν Μονάχου και Φενέρμπαχτσε.

Τη φετινή σεζόν, υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είχε 11.3 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.1 κλεψίματα ανά αγώνα στην EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ