EUROLEAGUE

Επέστρεψε ο Μαρτίνεθ ενόψει Ολυμπιακού, αμφίβολος ο Ντούμπλιεβιτς

Επέστρεψε ο Μαρτίνεθ ενόψει Ολυμπιακού, αμφίβολος ο Ντούμπλιεβιτς
VALENCIABASKET.COM

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με απουσίες απέναντι στη Βαλένθια (30/11, 21:30), ωστόσο αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει κι ο Τσους Βιντορέτα.

Στην Ισπανία απέναντι στη Βαλένθια συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στη EuroLeague o Ολυμπιακός (30/11, 21:30, Novasports 2, Live Blog από το Sport24.gr). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει ξανά -μετά από αρκετές εβδομάδες- τον Βασίλη Σπανούλη στη διάθεση του, ωστόσο την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Αγραβάνης.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι γηπεδούχοι. Οι Αντουάν Ντιό και Λατάβιους Γουίλιαμς παραμένουν στα πιτς, με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν σκέψεις για την απόκτηση γκαρντ, εφόσον ο Γάλλος απουσιάσει για αρκετό καιρό. Παράλληλα, αμφίβολοι δίνονται οι Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και Αλμπέρτο Αμπάλδε.

Ενδεχόμενη απουσία του πρώτου θα είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς στη φετινή EuroLeague μετράει 10.4 πόντους και 4.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και γενικά αποτελεί σημείο αναφοράς για τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο Ντούμπλιεβιτς δεν έπαιξε στο 82-83 στην έδρα της Μπάμπεργκ την προηγούμενη εβδομάδα, ματς που έχασε κι ο Ράφα Μαρτίνεθ. Ο πολύπειρος γκαρντ, όμως, μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και είναι έτοιμος ενόψει Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνεθ έχει 4.5 πόντους κατά μέσο όρο με 50% στα τρίποντα (8/16) στη EuroLeague.

Θυμίζουμε πως η Βαλένθια είναι στο 3-6 κι έρχεται από 5 σερί ήττες στη διοργάνωση, την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι πρώτος -μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας- με ρεκόρ 7-2.

Photo Credits: valenciabasket.com

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ