EUROLEAGUE

Σοκ με Κλαρκ στην Ούνικς

Σοκ με Κλαρκ στην Ούνικς

Ατυχία για την Ούνικς Καζάν, αφού ο τραυματισμός του Κότι Κλαρκ στο γόνατο αποδείχθηκε τελικά πιο σοβαρός από ότι αναμενόταν, με τον Αμερικανό φόργουορντ να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Χωρίς τον δεύτερο σκόρερ της θα χρειαστεί να πορευτεί τουλάχιστον για τις επόμενες έξι εβδομάδες η Ούνικς Καζάν. Και αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο για την Ρωσική ομάδα, η οποία θα πρέπει να μάθει να... ζει χωρίς τον Κότι Κλαρκ τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της Ούνικς με αντίπαλο την Μπάμπεργκ για την δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague, αποχωρώντας από το παρκέ λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού. Όπως αποδείχθηκε ωστόσο ο τραυματισμός του ήταν αρκετά σοβαρός, αφού τελικά υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του δεξιού του γόνατος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

Την φετινή σεζόν ο Κλαρκ έχει 13.5 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 1.5 κλεψίματα μέσο όρο στην EuroLeague, όντας ο δεύτερος σκόρερ, ο πρώτος ριμπάουντερ και ο πρώτος "κλέφτης" της Ούνικς Καζάν, ενώ στο Ρωσικό Πρωτάθλημα είναι ακόμα καλύτερος, έχοντας 15.5 πόντους, 8.8 ριμπάουντ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο.

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ