EUROLEAGUE

Πασούτιν: "Οι παίκτες του Ολυμπιακού χρησιμοποιούσαν τους αγκώνες τους"

Πασούτιν: "Οι παίκτες του Ολυμπιακού χρησιμοποιούσαν τους αγκώνες τους"

Ο Εβγκένι Πασούτιν στάθηκε στους 33 πόντους που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο δεκάλεπτο και τόνισε πως οι παίκτες των "ερυθρολεύκων" χρησιμοποιούσαν συνεχώς τους αγκώνες τους.

Ο προπονητής της Ούνικς Καζάν παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, στάθηκε στους 33 πόντους που πέτυχαν οι Πειραιώτες στην 1η περίοδο, αλλά και στα 2 "καυτά" τρίποντα που σημείωσε ο Πρίντεζης λίγο πριν το τέλος του ματς. Παράλληλα, δήλωσε πως οι "ερυθρόλευκοι" έπαιζαν άμυνα στα όρια του φάουλ, επισημαίνοντας πως χρησιμοποιούσαν συνεχώς τους αγκώνες τους.

Ο Εβγκένι Πασούτιν σχολίασε τα εξής μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Ξεκινήσαμε άσχημα στο παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν απαίσιο και τους αφήσαμε να προηγηθούν με 20 πόντους. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πιο δυνατός και έπαιζε στα όρια του φάουλ. Χρησιμοποιούσαν τους αγκώνες τους, αλλά έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι για αυτό. Δεν ήμασταν, όμως. Ήμασταν ένα βήμα πίσω. Δεν φοβηθήκαμε τις επαφές, αλλά δεν παίξαμε τόσο δυνατά.

Σημείωσαν 33 πόντους στην πρώτη περίοδο και μείναμε πίσω με 20 πόντους, γεγονός που ήταν καθοριστικό. Όταν μία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, προηγείται με 20 πόντους, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις, διότι ελέγχει τον ρυθμό και χρησιμοποιεί σωστά το χρονόμετρο των 24''. Βρήκαμε παίκτες που πάλεψαν κι έπαιξαν με καρδιά, όπως οι Βορόνοφ, Πάνιν, Αντίποφ, Παρακχούσκι και Λάνγκφορντ.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως η πρώτη μας πεντάδα δεν πήγε καλά. Είναι πολλές φορές που είχαμε άσχημα πρώτα δεκάλεπτα και πρέπει να το αναλύσουμε για να δούμε τι συμβαίνει. Επειτα από αυτό παλέψαμε και μειώσαμε ως τους 7 πόντους. Κάναμε λάθη στην άμυνα, ο Πρίντεζης σημείωσε δύο μεγάλα τρίποντα και αυτό ήταν".

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ