EUROLEAGUE

Πασούτιν: "Ο Ολυμπιακός έχει το χαρισματικό δίδυμο των Σπανούλη-Πρίντεζη"

Πασούτιν: "Ο Ολυμπιακός έχει το χαρισματικό δίδυμο των Σπανούλη-Πρίντεζη"

Ο Εβγένι Πασούτιν εκθείασε την δυναμική του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως διαθέτει ένα χαρισματικό δίδυμο παικτών, εκείνο των Σπανούλη-Πρίντεζη, μιλώντας ενόψει της μεταξύ τους συνάντησης στο Καζάν.

Την Παρασκευή (2/2, 18:00) η Ούνικς Καζάν (7-13) θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό (14-6) στην Ρωσία, για την 21η αγωνιστική της EuroLeague. Ο προπονητής της ομάδας, Εβγένι Πασούτιν, στάθηκε στο χαρισματικό δίδυμο των Σπανούλη-Πρίντεζη, τόνισε πως οι Πειραιώτες έχουν σκληράδα στο παιχνίδι τους, ενώ ο Κιθ Λάνγφορντ επεσήμανε πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη.

Ο προπονητής της Ούνικς Καζάν, Εβγένι Πασούτιν, σχολίασε πως: "Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα χαρισματικό, σπουδαίο και έμπειρο δίδυμο παικτών, αυτό των Σπανούλη και Πρίντεζη. Έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν την ροή ενός αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με καλούς σουτέρ, καθώς όλοι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, με αθλητικούς παίκτες. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να είσαι πανέτοιμος να τους αντιμετωπίσεις στο κομμάτι της ενέργειας, της μαχητικότητας και της σκληράδας.

Έχουν ψηλά κορμιά, καθώς οι περισσότεροι παίκτες τους είναι πάνω από 2 μέτρα. Θα έχουμε γεμάτο το ρόστερ μας, δεν έχουμε προβλήματα. Είναι δύσκολο να βγάλεις μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Αυτά τα προβλήματα σε δυσκολεύουν, με αποτέλεσμα να είσαι ικανός να κερδίσεις ένα ματς με αρκετούς πόντους και παράλληλα να το χάσεις με μεγάλη διαφορά. Πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο ματς".

Λάνγκφορντ: "Να κοιτάξουμε την δική μας ομάδα, όχι τον Ολυμπιακό"

Ο Αμερικανός γκαρντ της Ούνικς Καζάν, Κιθ Λάνγκφορντ, τόνισε πως: "Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό και πρέπει και εγώ ατομικά να παρουσιαστώ έτοιμος. Αυτή την εβδομάδας δεν πρέπει να κοιτάξουμε τόσο τον Ολυμπιακό, όσο εμάς, όσο την δική μας απόδοση, όσο την δική μας λειτουργία. Είμαστε σε δύσκολη θέση, έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό αντίπαλο, αλλά θα παλέψουμε. Πρέπει να παίζουμε για την νίκη ασχέτως ποιον αντίπαλο έχουμε να αντιμετωπίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ