EUROLEAGUE

Λάνγκφορντ: "Στον Σπανούλη θαυμάζω την συνέπειά του"

Λάνγκφορντ: "Στον Σπανούλη θαυμάζω την συνέπειά του"

Ο πρώτος σκόρερ της φετινής EuroLeague, Κιθ Λάνγκφορντ, αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως θαυμάζει την συνέπεια του Βασίλη Σπανούλη.

Την Παρασκευή (9/12, 21:45) η Ούνικς Καζάν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο Κιθ Λάνγκφορντ παραχώρησε συνέντευξη στην σελίδα της EuroLeague, εκθειάζοντας με θαυμασμό την συνέπεια του Βασίλη Σπανούλη.

Ο πρώτος σκόρερ της φετινής EuroLeague, έχοντας μέσο όρο 22 πόντους, σχολίασε τα εξής: “ Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Σπανούλη επειδή την τελευταία φορά που έγινε όταν ήμουν στο Μιλάνο, ήμασταν αρκετά τυχεροί για να νικήσουμε.

Και τότε ήθελα πολύ να παίξουμε αντίπαλοι και τώρα το ίδιο, αν και δεν νομίζω να υπάρξουν πολλά ματς-απ μεταξύ μας. Δεν είμαι σίγουρος πως θα με μαρκάρει και θα τον μαρκάρω. Ίσως σε μερικές στιγμές μόνο, αλλά είμαι σίγουρος πως οι προπονητές μας έχουν καταστρώσει άλλες στρατηγικές.

Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να αντιμετωπίσω ένα σπουδαίο παίκτη. Αυτό το πράγμα που απολαμβάνω και θαυμάζω στον Σπανούλη είναι η συνέπεια του. Πρέπει να σέβεσαι πάντα κάποιον που κάθε χρόνο συνεχίζει να κάνει τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του καλύτερους. Είναι εντυπωσιακή η συνέπεια του αυτά τα χρόνια".

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ