EUROLEAGUE

Τέλος η regular season για Σερμαντίνι

Τέλος η regular season για Σερμαντίνι

Ο τραυματισμός του Γκιόργκι Σερμαντίνι αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, αφού θα τον κρατήσει εκτός μάχης για τις επόμενες έξι με οκτώ εβδομάδες. Τέλος η regular season της EuroLeague για τον 28χρονο σέντερ.

Δίχως τον Γκιόργκι Σερμαντίνι θα πορευτεί για τις επόμενες έξι με οκτώ εβδομάδες η Ουνικάχα Μάλαγα, όπως ενημέρωσε η ίδια το μεσημέρι της Παρασκευής (9/3). Λίγες ώρες πριν από την εκτός έδρας μονομαχία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε πως ο 28χρονος σέντερ έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης στο τέταρτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, με αποτέλεσμα να μείνει στα "πιτς" για το επόμενο διάστημα.

Η χρονική διάρκεια της απουσίας του από την δράση σημαίνει πως δεν θα δώσει το "παρών" στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της regular season της EuroLeague, ενώ μοιάζει δύσκολο να προλάβει ακόμη και τα playoffs, σε περίπτωση που η ομάδα του Τζοάν Πλάθα προκριθεί στους "8".

Κι όλα αυτά, την ώρα που η Ουνικάχα Μάλαγα παλεύει με νύχια και με δόντια για να προλάβει την οκτάδα και να συμμετάσχει στην post season, έχοντας την επόμενη εβδομάδα εντός έδρας αγώνα - τελικό, απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods (16/3, 22:00).

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ