EUROLEAGUE

"Σφίγγει τα δόντια" ο Νέντοβιτς

"Σφίγγει τα δόντια" ο Νέντοβιτς
FACEBOOK/UNICAJA BALONCESTO

Η Ουνικάχα δοκιμάζεται στην έδρα της Μπασκόνια (07/12, 21:30) με τον Χουάν Πλάθα να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Νέντοβιτς και Μπρουκς. Περισσότερες πιθανότητες ο πρώτος.

Στο 3-7 βρίσκεται η Ουνικάχα Μάλαγα μετά το τέλος του 1/3 της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Η ομάδα του Χουάν Πλάθα χρειάζεται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μπασκόνια (07/12, 21:30), ωστόσο ο head coach των Ανδαλουσιανών δεν γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεση του τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζεφ Μπρουκς.

Αμφότεροι τραυματίστηκαν στο πρόσφατο ματς με τη Μπανταλόνα για τη Liga Endesa, με τον Σέρβο (γκαρντ, 12.4 πόντοι, 3.7 ασίστ κατά μέσο όρο) να ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί πόδι και τον Αμερικανό (φόργουορντ, 5.7 πόντοι, 4.4 ριμπάουντ) να έχει πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο.

Κι οι δύο ακολούθησαν την αποστολή, ωστόσο ο Νέντοβιτς είναι εκείνος που έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει απέναντι στη Μπασκόνια. Το θετικό για την Ουνικάχα είναι πως έχουν επιστρέψει οι Σερμαντίνι (σέντερ) και Βατσίνσκι (φόργουορντ) που δεν έπαιξαν την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ .

Photo Credits: Facebook/Unicaja Baloncesto

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ