EUROLEAGUE

Πρόταση της Ουνικάχα Μάλαγα στον Ρόμπερτς

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την απόκτηση του Κάιλ Ουίλτζερ, η Ουνικάχα Μάλαγα έχει βάλει στο "μάτι" ακόμη έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς έχει στα χέρια του πρόταση από την ισπανική ομάδα.

Η προσοχή και το βλέμμα της Ουνικάχα Μάλαγα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο μοιάζουν να έχουν εστιάσει στο... ΣΕΦ. Η ισπανική ομάδα, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάιλ Ουίλτζερ πριν από δύο μέρες, έχει βάλει στο "στόχαστρο" ακόμη έναν παίκτη που φέτος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από τους "πράσινους". Σύμφωνα με τον Chema de Lucas , ο Λούις Κασιμίρο έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του, μαζί με εκείνες των Έρικ ΜακΚόλουμ και Ράιαν Μπόουτραϊτ. Επειδή όμως το κασέ των δύο παικτών είναι αρκετά μεγάλο, η περίπτωση του 32χρονου γκαρντ που φέτος αγωνίστηκε στη χώρα μας μοιάζει πιο εφικτή για να υλοποιηθεί.

Στην Ανδαλουσία θέλουν να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα διεκδικήσει την επιστροφή στην EuroLeague, με τον Λούις Κασιμίρο να έχει αναλάβει να αλλάξει (σχεδόν) τα πάντα, μετά από μια σπουδαία πενταετία στην οποία ο Τζοάν Πλάθα οδήγησε την Ουνικάχα Μάλαγα στην κατάκτηση του EuroCup (2016-'17).

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ