EUROLEAGUE

Πρόστιμο στη Μάλαγα, πριν από τον Παναθηναϊκό!

Πρόστιμο στη Μάλαγα, πριν από τον Παναθηναϊκό!

Η διοίκηση της Μάλαγα επέβαλε πρόστιμο στον προπονητή Τζουάν Πλάθα, το τεχνικό τιμ και όλους τους παίκτες της Ουνικάχα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (3/3, 21:45), στο "Martin Carpena"!

Την περασμένη Κυριακή (28/2), η Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη επικράτησε εκτός έδρας της Μάλαγα με σκορ 79-90 και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο "Martin Carpena" έπειτα από 7 χρόνια, υποχρεώνοντας την Ουνικάχα στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα της.

Οι Ίβηρες υποδέχονται τον Παναθηναϊκό (3/3, 21:45) για την 9η αγωνιστική του Top-16 ενώ μετρούν πέντε σερί ήττες στην Euroleague, γεγονός που "υποχρέωσε" τη διοίκηση της ομάδας να πάρει αυστηρά μέτρα.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η ισπανική εφημερίδα "Opinion de Malaga", ο σύλλογος επέβαλε πρόστιμο στον κόουτς Τζουάν Πλάθα, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες! "Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά. Ουδείς αισθάνεται χειρότερα από εμένα αυτή τη στιγμή. Εγώ είμαι ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου και, συγχρόνως, αυτός που πρέπει να δώσει λύση στο πρόβλημα" εξήγησε ο Καταλανός τεχνικός παραμονές της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ