EUROLEAGUE

Πλάθα: "Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στο Final Four"

Πλάθα: "Ο Ολυμπιακός  μπορεί να φτάσει στο Final Four"

Ο Τζοάν Πλάθα μίλησε για την αναμέτρηση της Ουνικάχα Μάλαγα με τον Ολυμπιακό (30/3, 19:00) και στάθηκε στο υψηλό επίπεδο των "ερυθρολεύκων".

Ο Τζοάν Πλάθα σημείωσε το δύσκολο έργο που έχει η Ουνικάχα Μάλαγα απέναντι στον Ολυμπιακό (30/3, 19:00) και τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει ό,τι μπορεί για να ολοκληρώσει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της στην EuroLeague νικηφόρα.

"Αρχίσαμε την σεζόν στην EuroLeague επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε στην έδρα μας και θέλουμε στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας να νικήσουμε άλλημ μια τεράστια ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες γνωρίζουν πως αντιμετωπίζουμε μία κορυφαία ομάδα που μπορεί να είναι στο Final Four και πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλουμε να παίξουμε συγκεντρωμένα και να μην κάνουμε πολλά λάθη. Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούμε για το τελευταίο μέρος της σεζόν είναι να παίξουμε καλά με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά παρά τις τελευταίες ήττες μας θέλουμε να τελειώσουμε με τον σωστό τρόπο γνωρίζοντας, όμως, πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά, ειδικά στην άμυνα", είπε ο προπονητής της ομάδας της Ανδαλουσίας ενόψει της αναμέτρησης της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Ντάνιελ Ντίεθ από την πλευρά των παικτών της Ουνικάχα Μάλαγα δήλωσε: "Παίζουμε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να πούμε «αντίο» με νίκη παρόλο που δεν έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο και για αυτό χρειαζόμαστε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Ήταν μία καλή σεζόν στην EuroLeague. Είχαμε μερικές ήττες με μικρές διαφορές, οι οποίες μας απέτρεψαν από το να βρεθούμε ψηλότερα στην κατάταξη. Ωστόσο, ήμασταν ανταγωνιστικοί κι ελπίζουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ