EUROLEAGUE

Ο Ουίλτζερ "έφτιαξε" τον Ρόμπερτς στην Ουνικάχα Μάλαγα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάιλ Ουίλτζερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος φέτος θα είναι ο γηραιότερος παίκτης στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο Κάιλ Ουίλτζερ και ο Μπράιαν Ρόμπερτς μετακόμισαν από τον Πειραιά στην Ανδαλουσία, για να φορέσουν τα πράσινα της Ουνικάχα Μάλαγα. Οι δύο παίκτες που συνυπήρξαν στο ΣΕΦ συναντήθηκαν εκ νέου στο "Martin Carpena" για την έναρξη της προετοιμασίας της ισπανικής ομάδας, με τον πρώτο να αποθεώνει τον δεύτερο σε τοπικούς δημοσιογράφους.

Δεδομένου ότι ο 33χρονος πόιντ γκαρντ θα είναι ο γηραιότερος παίκτης των "πράσινων" τη φετινή σεζόν, θα έχει -εκτός όλων των άλλων, και- τον ρόλο του... δασκάλου για πολλούς από τους συμπαίκτες του. Μόλις λοιπόν εμφανίστηκε στη Μάλαγα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Κάιλ Ουίλτζερ τι εστί Μπράιαν Ρόμπερτς, κι εκείνος δεν δίστασε να στάξει μέλι.

" Είναι ένας σπουδαίος ηγέτης στο γήπεδο, επιθετικός και ταυτόχρονα σπουδαίος δημιουργός και εκτελεστής. Ξέρει πώς να αναμειγνύει αυτά τα δύο στοιχεία του παιχνιδιού του", σημείωσε αρχικά για να προσθέσει πως " απόλαυσα το διάστημα που έπαιξα στο πλευρό του στην Ελλάδα, είναι ένας πολύ ωραίος τύπος, πολύ εργατικός και γενναιόδωρος".

Παρεμπιπτόντως, οι δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού θα συναντήσουν τους "ερυθρόλευκους" στη διάρκεια της προετοιμασίας, αφού οι δύο ομάδες (μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης) θα συμμετάσχουν στο "Costa del Sol", φιλικό τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ