EUROLEAGUE

Με τις ευλογίες του Πρίντεζη στην Ουνικάχα Μάλαγα ο Ρόμπερτς

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης στη Diario Sur για τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Την ώρα που η Ουνικάχα Μάλαγα είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Μπράιαν Ρόμπερτς, η Diario Sur ζήτησε από τον Γιώργο Πρίντεζη να σκιαγραφήσει το προφίλ του 32χρονου γκαρντ. Δεδομένου ότι έχει περάσει ενάμιση χρόνια της καριέρας του στην Ανδαλουσία, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού κρίθηκε ο κατάλληλος για να μιλήσει για τον οσονούπω νέο πλεϊμέικερ της ισπανικής ομάδας. Κι η αλήθεια είναι ότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επιλογή του Λούις Κασιμίρο.

" Ο Μπράιαν είναι ένας παίκτης που μπορεί να βάλει είκοσι πόντους σε κάθε παιχνίδι πολύ εύκολα, γιατί έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Πιστεύω πως αν πλαισιωθεί με έναν αθλητικό γκαρντ, μπορεί να κάνει σπουδαίο δίδυμο και να ταιριάξει ιδανικά. Είναι ένα παιδί που λειτουργεί με πολύ επαγγελματικό τρόπο. Δεν είναι ο κλασικός παίκτης από τις ΗΠΑ, ελπίζω να με καταλαβαίνετε, θα κάτσει να κάνει έξτρα προπόνηση μόνος του. Έχει πολύ ταλέντο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να επισημανθεί. Πέρσι δεν ήταν εύκολα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν σταμάτησε να παλεύει ακόμη και στις κακές στιγμές που είχαμε. Είναι ένα πολύ σκληρό παιδί, ιδανικό για μεγάλα παιχνίδια", σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης στη συνέντευξή του, για να προσθέσει: " Πιστεύω πως άμα έχει περισσότερη ελευθερία στην Ουνικάχα Μάλαγα, θα τα καταφέρει. Στον Ολυμπιακό τα πράγματα ήταν λίγο περίπλοκα, κι οι ρόλοι ξεκάθαροι, αλλά στη Μάλαγα μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη. Δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στα αποδυτήρια, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και οικογενειάρχης, πιστεύω πως η Ουνικάχα Μάλαγα έχει κάνει σπουδαία κίνηση με την υπογραφή του".

Τέλος, αναφορικά με τον Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος επίσης μετακόμισε από το ΣΕΦ στο Martin Carpena σημείωσε: " Βελτιώθηκε πολύ στη διάρκεια της σεζόν, από παιχνίδι σε παιχνίδι. Όταν ήρθε, κανείς δεν περίμενε πως θα βοηθήσει σημαντικά, αλλά έκανε καλά παιχνίδια στην EuroLeague. Πιστεύω πως άμα συνεχίσει να δουλεύει το κορμί του, θα μιλάμε σύντομα για έναν πολύ σημαντικό παίκτη. Αν βρει ρυθμό στην επίθεση, είναι ασταμάτητος, αλλά όπως είπε έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ