EUROLEAGUE

ΜακΚάλουμ: "Φταίω εγώ για την ήττα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÁ×Á ÌÁËÁÃÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρέι ΜακΚάλουμ ανέλαβε την ευθύνη της ήττας της Μάλαγα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Τζέιμς Όγκουστιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μάλαγα, Ρέι ΜακΚάλουμ, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας της Μάλαγα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 80-75 για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ μίλησε και ο Τζέιμς Όγκουστιν, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια, παρά την πίκρα του αποτελέσματος.

"Από νωρίς ο Ολυμπιακός πήρε μία διαφορά και ως πόιντ γκαρντ και ηγέτης αυτής της ομάδας, έχω την ευθύνη να αντιδράσουμε. Εμείς παραμείναμε στο παιχνίδι και το διεκδικήσαμε μέχρι τέλους, αλλά φταίω εγώ για την ήττα. Έχασα πολλές βολές και έκανα πολλά λάθη.

Θα γίνουμε καλύτεροι με τον χρόνο, καθώς ακόμη προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα, αλλά τα παιδιά έπαιξαν σκληρά σε ένα δύσκολο περιβάλλον εκτός έδρας. Εάν μειώσουμε τα λάθη και αρχίσουμε να βάζουμε βολές, τότε θα πάρουμε πολλές ευκαιρίες", είπε ο ΜακΚάλουμ μετά τον αγώνα του ΣΕΦ.

Ο Όγκουστιν ανέφερε με τη σειρά του: "Παίξαμε καλά, παλέψαμε στο τέλος και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά αυτό είναι μέρος του μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος με τη μάχη που δώσαμε και μας δόθηκε η ευκαιρία να νικήσουμε. Εάν επωφεληθούμε από τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν στο μέλλον, τότε θα κάνουμε και μεγάλες νίκες".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ