EUROLEAGUE

Κατέρρευσε εν ώρα αγώνα ο Μπρουκς

Κατέρρευσε εν ώρα αγώνα ο Μπρουκς

Το ντέρμπι της Βαλένθια με την Ουνικάχα Μάλαγα στιγματίστηκε από την κατάρρευση του Τζεφ Μπρουκς στα 1'21'' για το τέλος του αγώνα. Έχει ξεφύγει τον κίνδυνο ο φόργουορντ/σέντερ των "πράσινων" (VIDEO).

Ο Σαμ Βαν Ρόσομ χάρισε τη νίκη στη Βαλένθια στο ντέρμπι με την Ουνικάχα Μάλαγα με σουτ τριών πόντων στο 1.9'' για το φινάλε, αλλά ουδείς ασχολείται με αυτό. Ούτε με το εντυπωσιακό παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο Pabellon Fuente de San Luis.

Το γεγονός που -δυστυχώς- ξεχώρισε ήταν η κατάρρευση του Τζεφ Μπρουκς στο παρκέ με 1'21'' για το τέλος της αναμέτρησης. Λίγο πριν οι γηπεδούχοι κάνουν την επαναφορά από την τελική γραμμή, ο φόργουορντ/σέντερ της Ουνικάχα Μάλαγα σωριάστηκε στο παρκέ, με αποτέλεσμα να "παγώσουν" άπαντες. Χάρη στην άμεση επέμβαση του γιατρού της Βαλένθια (σ.σ.: η Ουνικάχα Μάλαγα δεν είχε γιατρό μαζί της!) και των ανθρώπων των "πορτοκαλί", ο παίκτης των φιλοξενούμενων διακομίστηκε άμεσα σε τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, υπέστη συγκοπή, αλλά δεν έχασε πλήρως τις αισθήσεις του. Κάτι που ενδεχομένως να είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Όπως ανακοίνωσε μάλιστα η Ουνικάχα Μάλαγα, στο νοσοκομείο ο παίκτης άρχισε να επικοινωνεί με το περιβάλλον, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τον κίνδυνο.

Υποβάλλεται βέβαια σε ενδελεχείς εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και τι το προκάλεσε.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ