EUROLEAGUE

Η λεπτομέρεια που ξέχασαν όλοι για τον Νέντοβιτς

Η λεπτομέρεια που ξέχασαν όλοι για τον Νέντοβιτς

Την ώρα που στην Ιταλία κάνουν λόγο για "τελειωμένη δουλειά" ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Νέμανια Νέντοβιτς, η "Diario Sur" στέκεται σε μια λεπτομέρεια που μπορεί να παίξει ρόλο σε ενδεχόμενη αποχώρηση του 27χρονου γκαρντ.

Εδώ και περίπου ένα μήνα, στην Ιταλία τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας του Νέμανια Νέντοβιτς με την Αρμάνι Μιλάνο διαδέχονται το ένα το άλλο. Ως ένα βαθμό έχει περάσει ως... δεδομένη η παρουσία του 27χρονου γκαρντ στο Mediolanum Forum από το καλοκαίρι. Η " Diario Sur " στέκεται όμως σε μια λεπτομέρεια που έχει διαφύγει από πολλούς. Το +1 που έχει το συμβόλαιό του με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Όπως επισημαίνεται στο ισπανικό δημοσίευμα, η φυγή του Νέναμια Νέντοβιτς δεν είναι τόσο σίγουρη, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά η Ουνικάχα Μάλαγα. Το διετές συμβόλαιο που υπογράφηκε το περσινό καλοκαίρι ανάμεσα στις δύο πλευρές, προβλέπει τη δυνατότητα μονομερούς ανανέωσής του από την πλευρά των "πράσινων". Πράγμα που σημαίνει πως όποιος επιδιώξει να κάνει δικό του τον 27χρονο γκαρντ, πρέπει πρώτα να καταθέσει πρόταση στην ομάδα του Τζοάν Πλάθα.

Ειδάλλως, ο Νέμανια Νέντοβιτς θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στο Martin Carpena, όπου εδώ και μια τριετία κάνει σπουδαίες εμφανίσεις.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, είχε 16.8 πόντους (με 35.8% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ κατά μέσο όρο στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ