EUROLEAGUE

Ανησυχία για Όγκουστιν στην Ουνικάχα Μάλαγα

Ανησυχία για Όγκουστιν στην Ουνικάχα Μάλαγα

Η καταπόνηση για τον Τζέιμς Όγκουστιν είναι μεγάλη φέτος, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Γκιόργκι Σερμαντίνι. Οι ενοχλήσεις στο γόνατο έγιναν πιο έντονες, με τον Τζοάν Πλάθα να προβληματίζεται για την χρησιμοποίησή του.

Η περιπέτεια στην EuroLeague ολοκληρώνεται σε μία εβδομάδα για την Ουνικάχα Μάλαγα, με τα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό (εντός) και Φενέρμπαχτσε (εκτός). Τα σημάδια της regular season έχουν μείνει όμως ανεξίτηλα πάνω στην ισπανική ομάδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Τζοάν Πλάθα, αφού εσχάτως υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση του Τζέιμς Όγκουστιν. Ο βασικός σέντερ της Ουνικάχα Μάλαγα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο το τελευταίο διάστημα, με τους γιατρούς να συνιστούν ξεκούραση και σωστή διαχείριση, αλλά τη λειψανδρία στη front line να μην επιτρέπει κάτι τέτοιο. Γι αυτό άλλωστε αγωνίστηκε για μόλις 4'08'' στο παιχνίδι με την Μπούργος, την Κυριακή (25/3).

Η απόκτηση του Λιβιό Ζαν Σαρλ προσέθεσε έναν ακόμη παίκτη στη ρακέτα για τη Liga Endesa, στην EuroLeague όμως ο Τζέιμς Όγκουστιν είναι ο μοναδικός αξιόπιστος για τη θέση "5".

Στο μυαλό του προπονητή της ισπανικής ομάδας υπάρχει το ενδεχόμενο της προσεκτικής κατανομής χρόνου στον έμπειρο σέντερ στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της EuroLeague, προκειμένου να μην προκύψει άλλος ένας σοβαρός τραυματισμός. Έτσι κι αλλιώς, ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει για την Ουνικάχα Μάλαγα είναι αυτός των playoffs της Liga Endesa, μέσω των οποίων θα γίνει μάχη για την απόκτηση του εισιτήριου για την EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εξάλλου, στην ισπανική ομάδα δεν περιμένουν να εξαντληθούν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (το τελευταίο εντός έδρας στην EuroLeague), δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα είναι αρκετές οι άδειες θέσεις λόγω του αποκλεισμού από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι η καλύτερη της πενταετούς εμπειρίας του 34χρονου σέντερ στην EuroLeague, αφού μετράει 9 πόντους (με 67.3% στα δίποντα και 58.3% στις βολές), 6.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ