EUROLEAGUE

Τόμιτς: "Έστω τρία κενά λεπτά σε κάνουν να χάσεις το παιχνίδι"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα κενά διαστήματα στην τρίτη περίοδο κόστισαν στον Ερυθρό Αστέρα σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος στάθηκε επίσης στην απόδοση του Τζέιμς Γκιστ. Τι είπε για την γρήγορη αποβολή του Μάικλ Ότζο.

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ( 87-82), αλλά έδειξε μέχρι το τέλος ικανός να πάρει την εκτός έδρας νίκη. Οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν το παιχνίδι να φύγει από τον έλεγχό τους, ακόμη κι όταν έμειναν πίσω με διψήφιες διαφορές στη διάρκεια της τρίτης και της τέταρτης περιόδου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μίλαν Τόμιτς δήλωσε αρχικά: " Το παιχνίδι δείχνει ότι κι οι δύο ομάδες θέλουν χρόνο για να είναι καλύτερες. Πρώτα απ' όλα αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Αν αναλύσουμε τα στατιστικά, ο Παναθηναϊκός ήταν σίγουρα καλύτερος στα δίποντα, εμείς ήμασταν καλύτεροι στα τρίποντα. Αν δούμε και τις βολές, ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος από μέρους του. Κάναμε πολλά φάουλ, 27 έναντι 17. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα" για να προσθέσει:

" Έχουμε καλή χημεία. Πρέπει όμως να καταλάβουμε πως για να κερδίσουμε ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό, πρέπει να παίξουμε καλά για σαράντα λεπτά. Στην EuroLeague έστω τρία λεπτά να έχεις, είναι σημαντικά και χάνεις το παιχνίδι".

Σε ερώτηση για την απόδοση του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος είχε 22 πόντους και 7 ριμπάουντ, απάντησε πως " είναι ένας παίκτης που όλοι ξέρουν την αξία του ως παίκτη και άνθρωπο. Έχει ένα κίνητρο να δείξει κάτι παραπάνω, στον Παναθηναϊκό δεν ήταν κακός πάντως. Βοήθησε εδώ. Έχει θέληση να συνεχίσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο, το δείχνει τόσο στην προπόνηση όσο και στο παιχνίδι".

Ενώ αναφορικά με το γεγονός πως ο Μάικλ Ότζο αποβλήθηκε πολύ γρήγορα στο παιχνίδι, εξήγησε πως " προτιμούσα να έχω αυτόν στο γήπεδο περισσότερο στο γήπεδο, παρά τον Τζέιμς (Γκιστ) γιατί ήθελα να τον προστατεύσω".

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το τριφύλλι, είπε: " Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή και γεμάτη ομάδα, σαν προοπτική έχει καλούς παίκτες και μπορεί να φτάσει ψηλά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ