EUROLEAGUE

Το "δώρο" του Μάρκο Γκούντουριτς στον Μίλαν Τόμιτς

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε την υπέρβαση στη front line με την ταυτόχρονη απόκτηση των Τζέιμς Γκιστ και Όγκνιεν Κούζμιτς, κάτι στο οποίο έπαιξε ρόλο κι ο... Μάρκο Γκούντουριτς. Το Sport24.gr εξηγεί πώς συνδέονται οι τρεις παίκτες.

Η επιστροφή στην EuroLeague σηματοδότησε την άνοδο του πήχη των μεταγραφικών απαιτήσεων για τον Ερυθρό Αστέρα , ο οποίος έκανε σπουδαίες κινήσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Με αποκορύφωμα την απόκτηση του Τζέιμς Γκιστ , ο οποίος θα βρίσκεται στο Βελιγράδι για την επόμενη διετία. Κι αν η απόκτηση του Όγκνιεν Κούζμιτς λίγες ημέρες νωρίτερα έμοιαζε ως η κίνηση πάνω στην οποία θα βασιστεί ο Μίλαν Τόμιτς, η προσθήκη του επί σειράς ετών ψηλού του Παναθηναϊκού ανέβασε κι άλλο τον πήχη.

Η αλήθεια είναι πως οι "ερυθρόλευκοι" χρειάστηκε να κάνουν μια μικρή υπέρβαση στον προϋπολογισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου για να μπορέσουν να χωρέσουν τους δύο παίκτες στο "5". Κι αυτή η υπέρβαση προέκυψε ως προοπτική από την στιγμή που άπαντες ενημερώθηκαν πως ο Μάρκο Γκούντουριτς θα μετακομίσει στο ΝΒΑ.

Πώς σχετίζεται ο γκαρντ/φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε με τον Ερυθρό Αστέρα; Ο σερβικός σύλλογος έχει λαμβάνειν το 20% του buy out που θα πληρωθεί στην τουρκική ομάδα, με τις πληροφορίες από το Βελιγράδι να κάνουν λόγο για ένα ποσό που φτάνει στις 400.000 δολάρια. Ένα μεγάλο "έξτρα" ποσό, το οποίο ο Μίλαν Τόμιτς χρησιμοποίησε για να οχυρώσει τη ρακέτα του -η οποία επίσης περιλαμβάνει τον Ντέρικ Μπράουν, τον Μουχάμαντ Φαγιέ και τον Μάικλ Ότζο.

Πλέον, αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί το παζλ είναι η απόκτηση ενός ακόμη παίκτη στο "1" για να πλαισιώσει τον Τσαρλς Τζένκινς . Οι πρωταθλητές δεν βιάζονται για να κάνουν την κίνησή τους, περιμένοντας να δουν τι θα προκύψει επίσης από την αμερικανική αγορά, μετά την ολοκλήρωση του Summer League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ