EUROLEAGUE

Θετικά μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του Κούζμιτς

Russia's Andrey Vorontsevich, left, and Russia's Timofey Mozgov, right, guard Serbia's Ognjen Kuzmic, center, during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match in Istanbul, Friday, Sept. 15. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Russia's Andrey Vorontsevich, left, and Russia's Timofey Mozgov, right, guard Serbia's Ognjen Kuzmic, center, during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match in Istanbul, Friday, Sept. 15. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς, κάνοντας λόγο για θετικά μηνύματα αναφορικά με την εξέλιξη των πραγμάτων.

Όλη η Σερβία παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις που αφορούν στην υγεία του Όγκνιεν Κούζμιτς , μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Ο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου εδώ και μερικές ώρες, έχοντας μεταφερθεί με ελικόπτερο από τη Μπάνια Λούκα προκειμένου να ελέγχεται απόλυτα η κατάστασή του.

Οι "ερυθρόλευκοι" εξέδωσαν νεότερη ανακοίνωση για το θέμα, επισημαίνοντας πως "ο σύλλογος είναι ευγνώμων στους γιατρούς της Μπάνια Λούκα και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βελιγραδίου για την άμεση αντίδραση στο θέμα, όπως επίσης σε όλους τους ανθρώπους που εκφράζουν την αγωνία τους για την κατάσταση του παίκτη μας".

Παράλληλα τονίζουν πως " ο Όγκνιεν Κούζμιτς έχει εισέλθει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τις 13:00, αφού πρώτα έγινε η μεταφορά του από τη Μπάνια Λούκα με ελικόπτερο. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή, κι ο σύλλογος πορεύεται με βάση όσα έχουν αναφέρει οι γιατροί. Προς το παρόν τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, αλλά η κατάστασή του παραμένει πολύ σοβαρή".

Την ίδια ώρα, ένας δημοσιογράφος από την Ισπανία ανέφερε στο Twitter ότι ο παίκτης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο αναφορικά με τη ζωή του, αλλά παραμένει κρίσιμο το επόμενο 48ωρο.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ