EUROLEAGUE

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Φελντέιν

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Φελντέιν

Ο Τζέιμς Φελντέιν αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και ο 29χρονος γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, όπως σας είχε αποκαλύψει το Sport24.gr.

Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα είναι και επίσημα ο Τζέιμς Φελντέιν. Ο 29χρονος γκαρντ από τον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει την καριέρα του στους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου, παραμένοντας στην EuroLeague.

Επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του Spot24.gr, το οποίο πριν λίγες μέρες σας είχε αποκαλύψει την συμφωνία ανάμεσα στον Τζέιμς Φελντέιν και τον Ερυθρό Αστέρα. Ο αθλητής, ο οποίος πήρε αποζημίωση για να "σπάσει" το συμβόλαιο του με το "τριφύλλι" (με τον Ερ. Αστέρα να συμπληρώνει το υπόλοιπο ποσό), υπέγραψε διετές (1+1) συμβόλαιο συνεργασίας με την σερβική ομάδα.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague, αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκό, ο Τζέιμς Φελντέιν είχε μέσο όρο 6.7 πόντους (37.8% τρίποντα), 2.1 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, σε 33 παιχνίδια, με 19.5 λεπτά μέσο όρο χρόνο συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ