EUROLEAGUE

Σκέφτεται να παίξει ένα ακόμη χρόνο ο Άντιτς

Σκέφτεται να παίξει ένα ακόμη χρόνο ο Άντιτς
EUROKINISSI SPORTS

Παρά τα όσα είχε προαναγγείλει το περασμένο καλοκαίρι, ο Πέρο Άντιτς σκέφτεται σοβαρά να παίξει για ένα ακόμη χρόνο.

Η φετινή σεζόν αναμενόταν να είναι η τελευταία του Πέρο Άντιτς στα παρκέ. Τουλάχιστον αυτό είχε δηλώσει ο ίδιος πριν από αρκετούς μήνες, εξηγώντας πως με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα θα πει "αντίο" στην δράση . Από τότε φαίνεται πάντως πως κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι, με αποτέλεσμα να αναφέρει εσχάτως πως όσα είχε πει τότε δεν... έχουν ισχύ. Πολύ απλά γιατί αναθεώρησε, με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά να παίξει για μια ακόμη σεζόν.

" Είχα πει ότι ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου φέτος, αλλά νιώθω ότι ακόμη περνάω καλά στο γήπεδο. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, προς το παρόν είμαι ελεύθερος", δήλωσε αρχικά σε σερβική ιστοσελίδα ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ, πριν προσθέσει πως " πρέπει να μιλήσω με τους δικούς μου ανθρώπους, με τον ατζέντη μου. Να δω τι προσφορές θα υπάρχουν για μένα, να δω αν αξίζει να μείνω μακριά από την οικογένειά μου για έναν ακόμη χρόνο. Κι ύστερα θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις".

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν αναζητά κάποιον... εξωτικό προορισμό, αλλά μια ομάδα που θα βρίσκεται κοντά στην πατρίδα του. "Η οικογένεια θα παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου", επεσήμανε ξανά.

Όσο για τη φετινή περιπέτεια στον Ερυθρό Αστέρα; " Ήμουν ένας από τους πιο φθηνούς παίκτες της ομάδας, το συμβόλαιό μου ήταν για 150.000 ευρώ. Είχα στα χέρια μου πρόταση πολύ μεγαλύτερη πρόταση, αλλά προτίμησα τον Ερυθρό Αστέρα. Έδωσα τα χέρια με τη Φενέρμπαχτσε, έλυσα το συμβόλαιό μου και έφτασα στο Βελιγράδι".

Παράλληλα, ρωτήθηκε για την αγαπημένη του πόλη -μεταξύ αυτών που έχει επισκεφτεί ως παίκτης: " Μου αρέσει να παίζω κάπου που έχει θάλασσα κοντά. Στην Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη το είχα αυτό...".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ