EUROLEAGUE

Ράντονιτς: "Δεν μπαίνουμε σε υπολογισμούς"

Ράντονιτς: "Δεν μπαίνουμε σε υπολογισμούς"

Ικανοποιημένος για τη σπουδαία νίκη που πήρε η ομάδα του φάνηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος μίλησε για τα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που έδειξαν οι παίκτες του

Ο Ερυθρός Αστέρας άντεξε στην πίεση του Παναθηναϊκού παίρνοντας μία σπουδαία νίκη και μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων", Ντέγιαν Ράντονιτς έδειξε ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για μία ακόμη σημαντική νίκη στην Euroleague. Αρχίσαμε άσχημα το ματς στην επίθεση, κάναμε πολλά λάθη και από τη μεγάλη επιθυμία των παικτών μας κάναμε κάποια υπερβολικά πράγματα" ήταν τα πρώτα λόγια του Σέρβου τεχνικού για να προσθέσει " Φοβόμασταν μήπως ο Παναθηναϊκός πάρει μεγαλύτερη διαφορά στο διάστημα αυτό, αλλά ευτυχώς κρατήσαμε την απόσταση σε χαμηλά επίπεδα.

Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πιο έξυπνα, πιέσαμε στην άμυνα και λειτουργήσαμε εξαιρετικά στην επίθεση. Απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα ήταν δύσκολο να έχουμε διάρκεια και μετά μας έκανε ζημιά ο Ουίλιαμς. Στο τέλος καταφέραμε, όμως, να βρούμε τις λύσεις και να πάρουμε αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Πάντως δεν μπαίνουμε ακόμη σε υπολογισμούς και δεν κοιτάμε ακόμη τη βαθμολογία του ομίλου. Υπάρχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια, που είναι πολύ κρίσιμα”.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ