EUROLEAGUE

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: "Μειωμένο κατά 30% το μπάτζετ της νέας σεζόν"

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: "Μειωμένο κατά 30% το μπάτζετ της νέας σεζόν"

Ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, δήλωσε ότι την σεζόν 2020/21 ο σύλλογος θα έχει μειωμένο μπάτζετ κατά 30% σε σχέση με πέρυσι, με το αγωνιστικό μπάτζετ να είναι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει μερικές εξαιρετικές κινήσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας μεταξύ άλλων τους Λάντρι Νόκο, Τζόρνταν Λόιντ και Κόρι Γουόλντεν. Σύμφωνα ωστόσο με τον Νεμπόισα Τσόβιτς, στην πραγματικότητα το μπάτζετ της ομάδας θα είναι μειωμένο κατά πολύ τη νέα σεζόν.

Ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα παραχώρησε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στα θέματα της ομάδας, με την συζήτηση να πηγαίνει στο μπάτζετ της νέας σεζόν, όπου δεν κρύφτηκε καθόλου.

" Το ψηλότερο συμβόλαιο θα είναι κοντά στα 400.000 ευρώ. Θα έχουμε 30% χαμηλότερο μπάτζετ σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζοβιτς, για να προσθέσει στην συνέχεια:

" Το μπάτζετ μας για τη νέα σεζόν θα είναι περίπου 5 εκατ. ευρώ. Το αγωνιστικό μπάτζετ θα είναι περίπου 3 εκατ. ευρώ. Από την στιγμή που περίπου το 25-30% του μπάτζετ μας έβγαινε από τις πωλήσεις των εισιτηρίων δεν είχαμε επιλογή. Η πανδημία του κορονοϊού θα μας επηρεάσει την επόμενη σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ