EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Ήρθα λόγω του Τόμιτς"

Περπέρογλου: "Ήρθα λόγω του Τόμιτς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στράτος Περπέρογλου έδωσε την πρώτη συνέντευξή του από την στιγμή που πάτησε στο Βελιγράδι, τονίζοντας ότι η παρουσία του Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να πει το "ναι" στην πρόταση του Ερυθρού Αστέρα.

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας για τον Ερυθρό Αστέρα, ο Στράτος Περπέρογλου έδωσε την πρώτη μεγάλη συνέντευξή του. Ο πρώην φόργουορντ των "αιωνίων" μίλησε στη Mozzart Sport για την απόφασή του να μετακομίσει στο Βελιγράδι, εξηγώντας πως " πάντα μου άρεσε όταν έπαιζα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, είχε σπουδαία ατμόσφαιρα".

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι " ο βασικός λόγος που ήρθα ήταν η παρουσία του Μίλαν Τόμιτς. Όταν πήρε τη δουλειά, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου εξήγησε ποια θα είναι η κατάσταση για μένα. Μου περιέγραψε το πρότζεκτ, ότι θα υπάρχουν αρκετά νεαρά παιδιά. Εμείς, θα παλέψουμε για τον τίτλο, όπως κάνουμε πάντα". Κι όπως τόνισε: " Είχα κάποιες προσφορές, αλλά από ομάδες που δεν είναι σε θέση να διεκδικούν τίτλους. Εγώ θέλω να παίζω για κάτι, οπότε ο Ερυθρός Αστέρας μού έδωσε ένα εξαιρετικό κίνητρο".

Μέσα σε αυτά που είπε, ήταν κι οι σκέψεις του για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. " Κι οι δύο είναι σπουδαίοι προπονητές, πιστεύω απλά ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αφήνει τους παίκτες να λειτουργήσουν με το ένστικτο, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δίνει μεγάλη έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη διαφορά τους", εξήγησε χαρακτηριστικά.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ