EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Ο Ερυθρός Αστέρας μού έδωσε μια μοναδική ευκαιρία"

Ομπράντοβιτς: "Ο Ερυθρός Αστέρας μού έδωσε μια μοναδική ευκαιρία"
EUROKINISSI

Η Μονακό αποχαιρέτησε τον Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να πει το "ναι" στην πρόταση του Ερυθρού Αστέρα.

Η πρόσληψη του Σάσα Ομπράντοβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα ήταν λίγο πολύ γνωστή εδώ και μερικές ημέρες. Από την στιγμή που οι σχέσεις του Νεμπόισα Τσόβιτς με τον Ντέγιαν Ράντονιτς έχουν χαλάσει εδώ και αρκετό καιρό, ο πρώην παίκτης - θρύλος των ερυθρόλευκων ήταν αυτός που έμοιαζε να τρέχει... μόνος στην κούρσα της διαδοχής του Ντράγκαν Σάκοτα.

Στη Σερβία τις προηγούμενες ημέρες κατέγραψαν όλες τις λεπτομέρειες για την επικείμενη συμφωνία των δύο πλευρών, με τον ίδιο τον έμπειρο τεχνικό να ενημερώνει με δηλώσεις του πως έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα. Στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η Μονακό, ο Σάσα Ομπράντοβιτς εξήγησε πως "ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση αυτή για μένα, να αφήσω τη Μονακό. Η πρόκληση που μου προσέφερε όμως ο Ερυθρός Αστέρας, να βρίσκομαι στην EuroLeague και να έχω την ευκαιρία να εργαστώ στον σύλλογο που με έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο ήταν μοναδική".

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστερα σε τρεις διαφορετικές περιόδους της αθλητικής του καριέρας, ενώ το 2005 ξεκίνησε την προπονητική στην Κολωνία. Μετά το... αγροτικό του σε Ουκρανία και Πολωνία, εμφανίστηκε στο πάνω ράφι της Ευρώπης, με την Άλμπα Βερολίνου (2012-'16), για να ακολουθήσουν η Λοκομοτίβ Κουμπάν (2016-'18) και η Μονακό (2019-'20).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα εργαστεί ως προπονητής στη Σερβία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ