EUROLEAGUE

Ο Κούζμιτς πήρε εξιτήριο και θα συνεχίσει την ανάρρωση σπίτι του

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης (25/7) και θα συνεχίσει την ανάρρωσή του σε οικογενειακό περιβάλλον.

Η περιπέτεια του Όγκνιεν Κούζμιτς έλαβε τέλος. Ο Σέρβος σέντερ του Ερυθρού Αστέρα που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του στο αυτοκινητιστικό ατύχημα της 14ης Ιουλίου, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης (25/7) και θα συνεχίσει την ανάρρωση στο σπίτι του.

" Το ιατρικό συμβούλιο έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ικανοποιημένο από την υγεία του παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, αποφάσισε να συνεχίσει ο Όγκνιεν την ανάρρωσή του σε οικογενειακό περιβάλλον, αλλά με την συχνή επίβλεψη και εξετάσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της σερβικής ομάδας.

Η είδηση του ατυχήματος σόκαρε το ευρωπαϊκό μπάσκετ πριν από 11 ημέρες, καθώς ο Κούζμιτς έπεσε σε κώμα για μερικές ημέρες, πριν η υγεία του παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης την προηγούμενη Πέμπτη. Από εκεί και πέρα τα νέα ήταν ολοένα και πιο ευχάριστα. Την περασμένη Παρασκευή ο Σέρβος σέντερ βγήκε από το κώμα και άρχισε να επικοινωνεί με το περιβάλλον, ενώ την Τετάρτη έστειλε και ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους τον στήριξαν.


Photo credits: Eurokinissi
TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ