EUROLEAGUE

Ο Γκούροβιτς το "ξέκοψε" για Ερυθρό Αστέρα

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μίλαν Γκούροβιτς παρακολούθησε μαζί με τον Νεμπόισα Τσόβιτς τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Χίμκι, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι φήμες περί συμφωνίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρολεύκων. Μία μέρα αργότερα, έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια.

Ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Χίμκι, με αποτέλεσμα να φτιάξει την ψυχολογία του εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Πέραν του θετικού αποτελέσματος, το γεγονός που αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο Βελιγράδι τις τελευταίες ώρες ήταν η παρουσία του Μίλαν Γκούροβιτς δίπλα στον Νεμπόισα Τσόβιτς στις court seats της Aleksandar Nikolic Hall.

Δεδομένου ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Μίλαν Τόμιτς, στη Σερβία έκαναν άμεση... σύνδεση των δύο θεμάτων. Οι φήμες οργίασαν από το βράδυ της Πέμπτης (31/10), έως ότου προκύψει η δήλωση του άλλοτε παίκτη του Ερυθρού Αστέρα.

" Η ομάδα έχει προπονητή! Ο Άντριγια Γκαβρίλοβιτς κάνει εξαιρετική δουλειά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψε όλη αυτή η φημολογία στα μίντια, αλλά σίγουρα μπορώ να πω ότι δεν θα είμαι ο επόμενος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα" ανέφερε χαρακτηριστικά στη Blic.

Παρεμπιπτόντως, ο 44χρονος προπονητής είναι άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια, από την στιγμή δηλαδή που αποχώρησε από τον πάγκο της Βρσατς. Νωρίτερα είχε εργαστεί για ένα χρόνο ως βοηθός προπονητής στον Ερυθρό Αστέρα (2012-'13), αλλά κι ως head coach στη θυγατρική του ομάδα, την FMP.

Το ελληνικό κοινό τον θυμάται από τα χρόνια που έπαιξε στα μέρη μας, με τη φανέλα του Περιστερίου (1993-'98) και της ΑΕΚ (2000).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ