EUROLEAGUE

"Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Μίλαν Τόμιτς"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Φωτιά βάζει σερβική ιστοσελίδα που υποστηρίζει πως ο Μίλαν Τόμιτς παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα. Δεν έγινε δεκτή η απόφασή του, έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο της ομάδας το μεσημέρι της Τρίτης (22/10).

Οι μόλις δύο νίκες του Ερυθρού Αστέρα σε επτά αγώνες στη σεζόν 2019/20, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Το αρνητικό αποτέλεσμα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κρκα εκνεύρισε τον Μίλαν Τόμιτς που υποστήριξε ότι θα υπάρξουν αλλαγές, με την Kurir να αναφέρει το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10) πως ο νεαρός προπονητής υπέβαλλε την παραίτησή του από την θέση του head coach χωρίς η απόφασή του να γίνει δεκτή από την διοίκηση.

Οι πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν πως στη διάρκεια της Τρίτης (22/10) θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, ώστε σε αυτή ο Νεμπόισα Τσόβιτς να εξηγήσει τι πραγματικά έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα. Λέγεται πως ο Τόμιτς θα συνεχίσει να κρατά το τιμόνι και θα προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ, με τον Ντέρικ Μπράουν και τον Μάικλ Ότζο να βρίσκονται σε δύσκολη θέση και να θεωρούνται οι επικρατέστεροι για να αποχωρήσουν από το Βελιγράδι.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ