EUROLEAGUE

Λόιντ: "Έχω πολλά να δείξω ακόμη"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τζόρνταν Λόιντ μίλησε για την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και τον θαυμασμό που τρέφει για τον κόσμο των ερυθρολεύκων.

Ο Τζόρνταν Λόιντ ήταν η πλέον διαφημισμένη μεταγρφή που έκανε ο Ερυθρός Αστέρας το φετινό καλοκαίρι, στην προσπάθεια ενίσχυσης και επιστροφής στο σημείο να διεκδικεί το εισιτήριο για τα playoffs της EuroLeague. Ο 27χρονος γκαρντ άφησε τη Βαλένθια, με την οποία είχε 11.1 πόντους (με 42.9% στα τρίποντα), 1.9 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά αγώνα στην EuroLeague και δήλωσε έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι ερυθρόλευκοι.

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τον νέο ρόλο στη νέα ομάδα μου! Νιώθω πως έχω ακόμα πολλά να δείξω στην EuroLeague. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένα σπουδαίο περιβάλλον για να το πετύχω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει νίκες, θα είμαι επιθετικός και στις δυο πλευρές του γηπέδου και θα δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου" δήλωσε αρχικά ο Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος προσέθεσε πως "από τη στιγμή που υπέγραψα το συμβόλαιο μου, απέκτησα χιλιάδες νέους followers στα social media και έπαιρνα μηνύματα καθημερινά. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Νιώθω την αγάπη τους από την πρώτη στιγμή κι αυτό μου δίνει κίνητρο".

Τέλος, αναφορικά με τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα είπε πως "θυμάμαι πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Το χρονόμετρο χάλασε στο πρώτο δεκάλεπτο και υπήρξε διακοπή περίπου μίας ώρας. Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν τρομερή. Θυμάμαι ότι υπήρχε πολύς θόρυβος και ότι δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω γι αυτόν τον κόσμο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ