EUROLEAGUE

Κούζμιτς: "Πότε θα επιστρέψω στα παρκέ; Ρωτήστε τους γιατρούς μου"

Russia's Andrey Vorontsevich, left, and Russia's Timofey Mozgov, right, guard Serbia's Ognjen Kuzmic, center, during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match in Istanbul, Friday, Sept. 15. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Russia's Andrey Vorontsevich, left, and Russia's Timofey Mozgov, right, guard Serbia's Ognjen Kuzmic, center, during their Eurobasket European Basketball Championship semifinal match in Istanbul, Friday, Sept. 15. 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η παρουσία του Όγκνιεν Κούζμιτς στη Media Day του Ερυθρού Αστέρα ενόψει της φετινής Euroleague ήταν η πιο ευχάριστη και συγκινητική στιγμή μεταξύ των παικτών της σερβικής ομάδας.

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς, που το περασμένο καλοκαίρι μαζί με την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα είχε και έναν σοκαριστικό τραυματισμό σε τροχαίο ατύχημα, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για το δικό του νέο ξεκίνημα.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν σέντερ του Ερυθρού Αστέρα, κατά τη Media Day των Σέρβων είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα που έκανα την καλύτεραη σεζόν της καριέρας μου (σ.σ. 2016-17). Για το πότε θα είμαι έτοιμος να επιστρέψω στα παρκέ, καλύτερα να ρωτήσετε τους γιατρούς μου. Είναι εξαιρετικό που επέστρεψα σε μία ομάδα η οποία μού στάθηκε στις δύσκολες στιγμές. Ήταν δύσκολα στο νοσοκομείο, αλλά είχα τη στήριξη της οικογένειάς μου, της ομάδας μου και των οπαδών της".

AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ