EUROLEAGUE

Κοντά σε Ντορέλ Ράιτ ο Ερυθρός Αστέρας

Κοντά σε Ντορέλ Ράιτ ο Ερυθρός Αστέρας
ABA-LIGA

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βοσνία και την Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντορέλ Ράιτ.

Ο Ντορέλ Ράιτ βρέθηκε από τα... σαλόνια του ΝΒΑ στην Αδριατική Λίγκα και την Βοσνιακή Ιγκοκέα. Όπως φαίνεται ωστόσο, η συγκεκριμένη ομάδα είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει απλώς ένα σκαλοπάτι πριν αγωνιστεί στην EuroLeague!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα από την Βοσνία και την Σερβία, που αναφέρουν ότι ο Αμερικανός φόργουορντ έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται μάλιστα κοντά σε συμφωνία!

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την Ιγκοκέα αρνήθηκαν ότι υπάρχει θέμα, ωστόσο σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην Σερβία το συμβόλαιο του Αμερικανού με την Βοσνιακή ομάδα ολοκληρώνεται την 1η Δεκεμβρίου, με το...μηνιάτικο του άλλοτε ΝΒΑερ να ανέρχεται στα 15.000 ευρώ. Ένα ποσό που καλύπτεται κατά το ήμισυ από την ομάδα του, με την εταιρία που τον εκπροσωπεί να καλύπτει το υπόλοιπο ποσό.

Ο Ράιτ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε τρία παιχνίδια με την Ιγκοκέα στην Αδριατική Λίγκα, αριθμώντας σε αυτό το διάστημα 24.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο με 55.6% στα τρίποντα σε 26.3 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ