EUROLEAGUE

Κέβιν Πάντερ: Το μεγάλο τρίποντο που "ξέρανε" τη Βιλερμπάν

Κέβιν Πάντερ: Το μεγάλο τρίποντο που "ξέρανε" τη Βιλερμπάν

Ο Κέβιν Πάντερ έκανε μεγάλο παιχνίδι στο Astroballe, δίνοντας μάλιστα με δικό του τρίποντο τη νίκη στον Ερυθρό Αστέρα επί της Βιλερμπάν.

Δεν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τη μέρα που ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ αυτό ήταν μόλις το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη νέα του ομάδα κι όμως ο Κέβιν Πάντερ έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει ήδη το εκτελεστικό του ταλέντο και ένστικτο.

Ο 26χρονος γκαρντ το έκανε στο Astroballe με τρόπο εμφατικό, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, μα ακόμα περισσότερο στα τελευταία του δευτερόλεπτα με την μπάλα να "καίει"και με το σκορ ισόπαλο στο 80-80 για τις δύο ομάδες. Είχε ήδη 15 πόντους με 5/6 δίποντα και 1/2 τρίποντα, ωστόσο δεν είχε ακόμη βάλει την υπογραφή του σε μία μεγάλη δική του εμφάνιση, σε μία μεγάλη ανατροπή και στην έκτη νίκη του Ερυθρού Αστέρα με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο (σε οκτώ ματς).

Πήρε την μπάλα, σηκώθηκε με 3'' για το τέλος και "εκτέλεσε" τη Βιλερμπάν, διαμορφώνοντας το τελικό 80-83 και δίνοντας την τέταρτη σερί νίκη στην ομάδα του που είναι πλέον 8η στη βαθμολογία.

Δείτε το νικητήριο τρίποντο του άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού:

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ